19 sept 2011

GRÀCIES A TOTS!!!

La trobada de saurins ha estat un èxit en tots els sentits. Els organitzadors n'estem molt contents, i els assistents també ens ho vau demostrar.
Ens hem conegut, hem compartit, han sorgit idees, hem escoltat propostes de fer noves activitats, hem creat complicitats, i sobretot hem parlat del que tan ens agrada el món dels saurins i la radioestèsia. 
En aquest bloc anirem deixant més informació i testimoni de la trobada.

7 comentarios:

 1. Rous ets insuperable, ja sabiem que estan tu al darrera la trobada seria un èxit. Vam disfrutar molt!

  ResponderEliminar
 2. Estuvo genial. Se tiene que repetir.

  ResponderEliminar
 3. jo voldria contactar amb un dels saurins de la taula rodona, com ho puc fer?

  ResponderEliminar
 4. Encara flipo se'm movia el pèndol i el bastó, i ara m'he quedat amb ganes de apendre més. Va una segona trobada aviat.

  ResponderEliminar
 5. Anònimo, pel tema de contactar amb un dels participants a la taula rodona, pots enviar un mail a rous@tinet.cat, i concretar quin d'ells, i ja et diriem.

  ResponderEliminar
 6. Bona nit a tothom.

  Agrairia a algú que m'enviés informació de properes trobades, ... El meu sogre, que es diu Joan Saurí, va veure la notícia de la trobada per tv3 i li va interessar. Fa molts anys que busca aigua per la zona on viu/vivim : Tor ( Baix Empordà).

  El meu correu és : cammagroc@gmail.com

  Per mica que pugui li agradari participar en algun acte, trobada, reunió, ..... que es faci.

  Gràcies per endavant.

  ResponderEliminar
 7. Hola a tots, també a través de TV3 vaig saber de la trobada, i buscant he trobat aquest bloc. M'interessa molt el tema i vull felicitar-vos per la iniciativa i èxit que heu tingut. Espero que ho repetiu.

  ResponderEliminar