28 sept 2011

Reportatge a la revista EL TEMPS

L'Àlex Milian és l'autor del reportatge "La fe del saurí" que la revista setmanal El Temps publica aquesta setmana. http://www.eltemps.cat/noticia/144/sauri
Al llarg de 9 pàgines, es parla sobre la trobada, i es comenta, entre molts altres aspectes, com els saurins no han superat mai cap examen científic.
El debat està ben obert.
El reportatge també conté una entrevista amb Rosa Canela, autora del llibre Bruixots de l'Aigua, i amb el saurí Antoní Amigó d'Artesa de Segre.

3 comentarios:

  1. Donde puedo encontrar la revista fuera de Cataluña? Gracias

    ResponderEliminar
  2. Lo que sabemos es que se vende también en quioscos de la comunidad valenciana y de las baleares. Pero para más detalle podéis llamar a la revista El Temps y ellos os indicaran. Tel. 93 238 42 62

    ResponderEliminar
  3. El semanario es de Valencia, ideado y creado en Valencia.
    El Temps es un semanario de actualidad que se edita en lengua catalana en Valencia (España) por Edicions del País Valencià desde 1985. Su editor e impulsor es Eliseu Climent. Cuenta con tres sedes (Barcelona, Valencia y Palma de Mallorca) y una extensa red de colaboradores, entre los que se encuentran Joan Francesc Mira, Martí Domínguez, Eva Piquer o Alfons Cervera.

    ResponderEliminar