30 mar 2012

Geobiologia a la ràdio (31 març)

La Cadena Ser difón la Geobiologia amb Pere León


Pere León parla de geobiologia a la SERAquest proper dissabte 31 de març el programa La Tecno-Esfera de Ràdio Barcelona Cadena Ser estarà dedicat a la Geobiologia. La periodista Marta Palencia entrevistarà l’arquitecte geobiòleg Pere León per treure l’entrellat de com podem conviure amb les noves tecnologies sense que afectin la nostra salut.
Amb un to gens alarmista, Pere León explicarà als oients algunes mesures senzilles que cal prendre quan vivim rodejats de tecnologia, i respondrà preguntes com ara: és bo tenir un ràdiodespertador? On hem de deixar el mòbil carregant durant la nit? Com ens afecten els WiFis que tenim a casa? I els dels veïns? Pere León explicarà, a més, en què consisteix la Geobiologia i explicarà com poden afectar al cos humà no només les radiacions artificials sinó també les naturals.
El programa la Tecno-Esfera que presenta Marta Palencia aborda la tecnologia des d’una òptica social i útil i s’emet cada dissabte a Ràdio Barcelona Cadena Ser a les 6:00h i a les 16:00h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario