21 mar 2012

2na trobada de saurins

L'èxit de la 1ra trobada de saurins de Tarroja de Segarra, celebrada el 18 de setembre del 2011, ens engresca a organitzar una segona trobada per les persones interesades pel tema. 

Ens agradaria mantenir viu l'esperit de la primera trobada, i donar, també, la possibilitat d'assistir a totes les persones que no van poder fer-ho, i que posteriorment ens va escriure o trucar interessats.  

Ara obrim aquesta segona convocatòria, on us demanem la col.laboració de tots, podeu proposar idees, tallers, activitats... Pensem amb la possibilitat de incloure una exposició i una petita fira de productes relacionats. Ja hem fet contactes amb empreses i persones interesades. 

Ara quedaria concretar el lloc (tenim diverses propostes a valorar: al Baix Camp, Matarranya, Priorat, l'Alt Camp,...), la data (la tardor d'enguany o la primavera de l'any vinent), el format de la trobada, i ens agradaria poder presentar un programa atraient per tothom.  

Us anirem mantenint informats.

6 comentarios:

  1. M'alegra saber que tindrem una nova trobada, la primera va estar genial. Proposta menys aigua i més energies telúriques.
    Pep

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Pep, la idea és poder oferir diferents tallers amb temes diferents.

    ResponderEliminar
  3. Bon dia. jo pensaba que totes les trobades es farien a Tarroja als organitzadors els diria que la Segarra es el millor lloc per fer-hu i sino a Tarroja a algun altre poblet de la comarca.

    ResponderEliminar
  4. La Diputació de Tarragona té oberta convocatòria subvencions a la que us podeu acollir, fins finals de mes.
    Joan Sánchez.

    ResponderEliminar
  5. Per a energies telúriques i altres fenòmens hi ha decenes de fires i trobades, aquesta sembla seriosa i potser acabarieu espatllant una bona idea. El meu avi era Saurí i mai va voler aprofitar el seu do més que per a trobar aigua, saber el sexe dels animals, trobar coses perdudes, etc

    ResponderEliminar